Over Change HR

Achter Change HR sta ik; Rachel Beterams. Een energieke, doelgerichte en ervaren HR Manager in met name het MKB.
In 2017 heb ik de stap gemaakt naar het ondernemerschap. Na een aantal HR-banen in diverse sectoren accepteerde ik de rode draad in mijn loopbaan; bouwen, vernieuwen, repareren, afwisseling. Daar krijg ik energie van, veel energie. Maar waar ik geen energie van kreeg was het telkens wisselen van baan, dat moest anders kunnen. Het ondernemerschap was hier een oplossing voor.

Inmiddels heb ik een aantal mooie jaren als ondernemer achter de rug. Het geeft me veel voldoening als een organisatie kiest voor verandering. Ik houd van doelstellingen en uitdagingen en ga voor het gezamenlijk behalen van resultaat. Een ander tot zijn recht laten komen en hem iets leren gaandeweg.

Visie

visie change hr


Logo

De koru is het logo van Change HR. De Koru geeft de kracht weer van een varenblad die zich ieder jaar weer op opnieuw ontrolt. Het staat symbool voor de positieve verandering van (nieuw) leven, puurheid en kracht. Hij wordt ook geassocieerd met sterke verbondenheid en zorg voor elkaar. Deze kenmerken passen bij de visie van Change HR.

Koru Change HR