Achter Change HR sta ik, Rachel Beterams, 38 jaar, woonachtig in het Noord-Limburgse Wanssum. Hier woon ik met Marc en onze kids Demi en Maik.

Met ruim 16 jaar werkervaring in het HR vak, waarvan 13 jaar als HR Manager ben ik in 2017 gestart met Change HR. In Change HR komen alle elementen bij elkaar uit mijn loopbaan binnen het bedrijfsleven en de welzijnssector: HR Afdelingen opbouwen, strategieën bedenken en operationaliseren, reorganisaties en veranderingsprocessen managen, leidinggeven, processen verbeteren en mensen en teams verbinden en ontwikkelen.

Werken in meerdere branches en bij verschillende opdrachtgevers zorgen voor diversiteit en kennis die ik telkens weer ten goede kan brengen bij een ander.

Het geeft me dan ook energie als ik mensen of organisaties kan stimuleren om meer uit zichzelf en elkaar te halen door zich te (blijven) ontwikkelen en samen te werken.

Wil je meer over me weten? Kijk op mijn HR profiel of bezoek LinkedIn.

Ik werk hoofdzakelijk in de regio Venray/ Horst/ Venlo. In overleg is het ook mogelijk om in een andere regio aan de slag te gaan. Informeer naar de mogelijkheden.