Klanten

Change HR is actief in diverse branches binnen het MKB. Met name in regio Venray-Horst-Venlo. Om u inzicht te geven in de verschillende opdrachten wordt hieronder weergegeven voor welke klanten Change HR o.a. werkzaam is, referenties en een greep uit de diverse opdrachten.

 

 

Opdrachten

DEVELOP HR: Een Technisch / R&D bedrijf heeft vanuit haar groeiambitie Change HR ingezet om HR binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Met het bepalen van HR strategie, het operationaliseren hiervan en het coachen van de HR medewerker wordt hier invulling aan gegeven.

DEVELOP HR: Een verpakkingsbedrijf heeft behoefte om de HR discipline verder te ontwikkelen. Na een HR scan gaat Change HR aan de slag om de discipline HR te professionaliseren, kennis te vergroten en op strategisch niveau HR te verankeren.

COACHING: Een HR medewerker wil meer zelfinzicht ontwikkelen en competenties verder ontwikkelen in relatie tot het HR vak. In een coachingstraject waar het Insights profiel als instrument bij wordt gebruikt gaan we hiermee aan de slag.

DEVELOP HR: Een welzijnsorganisatie heeft een aantal HR projecten waar capaciteit en kennis voor nodig is. Daarnaast wordt er op strategisch niveau op aanvraag advies uitgebracht en projecten opgepakt.

COACHING: Ondernemers die samen een praktijk runnen hebben behoefte aan coaching om meer inzicht te krijgen in zichzelf en de onderlinge samenwerking. Waar zitten verschillen en waar versterk je elkaar? Hoe zet je dat vervolgens om naar de organisatie?  Hoe koppel je dit aan de toekomstvisie, de organisatiemissie en welke strategie past hierbij? In een aantal sessies gaan we met deze vragen aan de slag. Het Insights profiel wordt ingezet om zelfinzicht te ontwikkelen.

MANAGE HR: Een recruitment bureau is gestart met het detacheren van medewerkers en heeft in die hoedanigheid behoefte aan een personeelshandboek om afspraken helder te maken voor zowel het bureau als de gedetacheerde. Dit personeelshandboek stellen we in gezamenlijk overleg op en zorgen dat het nodige georganiseerd wordt om de afspraken na te komen.

COACHING: Een zelfstandig ondernemer heeft behoefte om meer zelfinzicht te ontwikkelen en deze af te gaan stemmen op zijn bedrijf. Dit om uiteindelijk zich beter te kunnen positioneren als organisatie. In een coaching sessie gaan we hier uitgebreid mee aan de slag resulterend in een plan van aanpak om zijn bedrijf tot een nieuw niveau te tillen.

MANAGE HR:  Een technische organisatie zoekt vervanging van de HR Manager tijdens zwangerschapsverlof. Tijdens deze periode is de behoefte om enerzijds op ‘de winkel passen’ en anderzijds daar waar mogelijk verbeteringen aan gaan brengen in de huidige HR werkprocessen. Ter afsluiting wordt er een HR scan gemaakt en advies gegeven over de verdere ontwikkeling van de HR afdeling.

Referenties

COACHING Het coachingstraject met Rachel heb ik als zeer positief ervaren. Het heeft mij zelfinzicht gegeven en praktische handvatten om me verder te ontwikkelen als HR professional. Rachel is een enthousiaste coach, met kennis van zaken en passie voor het HR vak. Het was erg fijn om met Rachel samen te werken en ik heb veel van haar geleerd.

DEVELOP HR Rachel heeft binnen Synthese een aantal maanden als interim HR manager gewerkt. Ik heb Rachel leren kennen als kundig, een procesdenker en bovenal een prettig mens in de omgang. Ze durft te spiegelen, te confronteren waar nodig, maar levert met haar pragmatische aanpak ook daadwerkelijk een bijdrage in het verbeteren van de organisatie! Kortom, een toevoeging in het team en ik werk graag met haar samen!

MANAGE HR Rachel heeft een aantal maanden bij ons, Hotraco, gewerkt i.v.m. een zwangerschapsvervanging. Ik had een hele goede klik met Rachel en heb veel van haar opgestoken. Rachel is een prettige, professionele collega. Ik heb op een leuke manier met haar gewerkt! 

COACHING “Rachel is een zeer gedreven en kundig persoon die haar passie, kennis en enthousiasme goed weet over te brengen tijdens haar coaching traject. Met haar jarenlange ervaring als HR manager en coach weet ze als geen ander hoe ze mensen moet inschatten en in kaart te brengen om zodoende samen met haar opdrachtgever(s) verbeterings- en veranderingstrajecten te bewerkstelligen binnen de organisatie. 
Ze geeft praktische handvatten waar je als bedrijf meteen actief mee aan de slag kan. Onze organisatie maakt graag gebruik van haar expertise om meer inzicht te krijgen in de organisatie structuur en de personen die hierin werkzaam zijn. Wat ons het meeste aanspreekt is haar holistische denkwijze waarin de persoon als geheel centraal staat. Kundigheid, enthousiasme, energiek en mensenkennis zijn belangrijke kernbegrippen die typerend zijn voor Rachel.  Wij bevelen dan ook van harte aan om Rachel uw organisatie te laten bloeien en groeien tot een gezond en succesvol geheel.”

MANAGE HR “Rachel helped me out with an employee handbook for my company Straitz Recruitment. I am very satisfied about her services. She is easy to communicate with, delivers as promised within the timelines she mentioned and she is having a lot of HR knowledge that can be from added value for a company. Thank you Rachel! :)”