Insights Discovery

Insights blokjes

Change HR maakt gebruik van Insights Discovery als hulpmiddel bij persoonlijke ontwikkeling, HR coaching en teamcoaching.

Het Insights Discovery model is gebaseerd op de psychologie van Jung: de psychologische voorkeuren. Insights heeft deze psychologie gekoppeld aan 4 kleuren. Met behulp van een online vragenlijst wordt een persoonlijk profiel opgesteld. Hiermee wordt op een aansprekende manier inzicht gegeven in de eigen reacties en gedrag en helpen om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Iedereen gebruikt alle 4 de kleuren van het insights model, maar de volgorde en intensiteit verschilt per persoon; iedereen heeft zijn eigen unieke kleurenmix.

Door het inzetten van het Insights profiel in een HR coaching of teamontwikkeltraject wordt het zelfinzicht vergroot en gaan we samen op zoek naar hetgeen dat jij/jullie vanuit de nieuwe inzichten positief kunt/ kunnen beinvloeden.  We gaan hier mee oefenen en passen het toe op de alledaagse praktijk. Dit reflecteren we samen en gaandeweg leren we onze onderlinge relaties te verbeteren en effectiever met elkaar te communiceren en samen te werken. 

insights discovery